Projenni GolfKOTI, Peruspaketti

Projenni GolfKOTI, Peruspaketti
Tuotekoodi: Golfkoti
Saatavuus: 40
990,00€

 

Projenni GolfKOTI sijaitsee Lo Paganin kylässä San Pedrossa. Kodin sijainti on ihanteellinen ajatellen pidempää longstay-lomaa. Ajomatka sekä Murcian että Alicanten golfkentille on suunnilleen sama. Voidaankin hyvin sanoa, että Projenni GolfKOTI sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla keskellä kaikkea, minnekään ei ole pitkä matka.

 

GolfKOTI tarjoaa kodinomaisen rauhallisen asumismuodon lähellä merta. Mar Menorin lahden poukama tarjoaa useita kilometrejä upeaa rantaviivaa molempiin suuntiin. Pelkkä Lo Paganin alue itsessään tarjoaa jo useita eri mahdollisuuksia viettää liikunnallista arkea golfin ohessa. Unohtamatta tietenkään kymmeniä eri tyyppisiä ravintoloita ja kahviloita ranta-alueella.

 

Huoneistoissa on aina 1-3 makuuhuonetta, täysin varustettu keittiö, 1-2 pesuhuonetta sekä langaton laajakaista WiFi. Lisäksi kaikilla asukkailla on mahdollisuus säilyttää golfmailoja alakerrassa erillisessä lukitussa huoneessa. Huoneistot sijaitsevat pienkerrostalon kolmessa eri kerroksessa. Huoneistoja on kaikkiaan kolmessa vierekkäisessä eri talossa. Etäisyys meren rantaan on n. 350 metriä.

Kaikissa huoneistoissa on vakiona suomalaisille tärkeät kahvinkeitin sekä nykyaikainen taulutelevisio.

 

Kaikilla GolfKODIN asukkailla on käytettävissään laadukkaat Exelin kävelysauvat koko loman ajan. Lisäksi on mahdollisuus vuokrata asunnolle polkupyörät liikkumista varten. GolfKODIN sijainti tarjoaa mitä parhaimmat mahdollisuudet ranta-alueella tapahtuvaan kävelyyn sekä lenkkeilyyn. Meren läheisyys tekee helpoksi harrastaa kaikkia mahdollisia vedessä tapahtuvia liikkumismuotoja.

 

Tässä Projenni GolfKODIN peruspaketissa kaikki pelit tapahtuvat La Serenan golfkentällä. Pelaajalla on mahdollisuus kuukauden ajan pelata Sereran kentällä niin paljon kuin haluaa. Kyseessä on ns. rajatongolf. Jokaisesta kierroksesta tulee suorittaa 6 euron toimistomaksu suoraan caddiemasterille. Ajomatkaa kentälle on n. 15 minuuttia kohti Cartagenaa suoraan AP 7-moottoritietä pitkin. Matkalla ei ole tietulleja.

Tutustu Projennin GOLFkotiin tästä

 

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: