La Serena

La Serena
Tuotekoodi: LS
Saatavuus: 1
45,00€

La Serena tarjoaa elämyksen kaikentasoisille golfareille. Kentälle saapuessa harjoitusalueet ovat mukavasti klubin läheisyydessä ja kenttä yllättää tasaisella, mutta mielenkiintoisella lay-outilla. Suorat lyönnit palkitaan ja keskellä väylää kulkien voit ihailla vesiesteiden tuomaa kontrastia vihreää nurmea vasten. Mikäli vesiesteet kentällä häiritsevät, on La Serena oiva paikka harjoittaa mielikuvia onnistuneista suorituksista. Kentän kruunaa hyväkuntoiset viheriöt. 
-PGA Pro Krista Ontronen-

La Serena Golf sijaitsee Los Alcazaresin kaupungissa. Tämä vuonna 2006 avattu kenttä sijaitsee 60 hehtaarin tontilla, joka myötäilee Mar Menoria.

Tämän 18-väyläisen par 72 kentän on suunnitellut Manuel Pinëro. Kenttä on varsin tasainen, mutta tuulenpuuskat ja vesiesteet luovat haastetta. Vaikka kenttä ei ole erityisen pitkä, vaatii sen perinteinen muotoilu pelaajalta tarkkuutta löytääkseen tien viheriölle hiekkaesteiden, aavikkoalueiden ja vesiesteiden ohitse.

Pro-shopin ja pukuhuoneiden lisäksi löydät klubitalolta ravintola La Serenan, jonka terassilta aukeaa upeat maisemat Mar Menorille ja golfkentälle.

 

Kentän osoite:

Avda Principe Felipe S/N Urb. Torre Del Ram, Los Alcazares, Murcia, 30710

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: