Alicante Golf

Alicante Golf
Tuotekoodi: ALG
Saatavuus: 1
62,00€

Alicante Golf sijaitsee upean San Juan -rannan vieressä ja vain viiden minuutin matkan päässä Alicanten keskustasta. Tämä vihreä keidas sijaitsee asutusalueen keskellä leveine väylineen ja tuhansine puineen. 
Kentän ylläpidon tärkein tavoite on huolehtia ympäristöstä ja säästää vettä. 
Alicante Golf on palkittu ensimmäisenä golfkenttänä Espanjassa maineikkailla ympäristösertifikaateilla: ISO-14.001 ja Q-Plus.

Severiano Ballesteros suunnitteli tämän mahtavan par 72 kentän, joka pitää sisällään kuusi par 3, kuusi par 4 ja kuusi par 5 -reikää. Tämä tarkoittaa sitä, ettet tule pelaamaan peräkkäin saman par-luvun sisältäviä reikiä. Tämä tekee pelistä vaihtelevampaa ja viihdyttävämpää, sekä antaa sinulle paremmat mahdollisuudet tehdä birdie. Lisäksi Ballesteros suunnitteli kentälle viisi suurta järveä antamaan lisähaastetta. Väylältä nro 14 löydät roomalaisia raunioita, jotka sinun tulee selvittää päästäksesi viheriölle. Alicante Golf on ylväs kenttä leveine väylineen, täällä et joudu lyömään sokkona. Nopeat viheriöt ovat ensiluokkaisessa kunnossa.

Alicante Golf on yksi Espanjan parhaiten suunniteltu ja ylläpidetty kenttä. Kentän kaikki 18 viheriötä uudistettiin vuosien 2004 ja 2008 välillä.

Kentältä löydät myös harjoittelualueen, rangen luonnon nurmella sekä täysin varustellun lähipelialueen. 
Alicante Golf on keidas keskellä kaupunkia, joka tarjoaa haastetta ja upeita maisemia.

 

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: