27.2. Viikkokilpailu Roda

27.2. Viikkokilpailu Roda
Tuotekoodi: VK003
Saatavuus: 40
55,00€
Määrä: Osta heti

Costa Blancan sekä Costa Calidan alueella vuosikausia suomalaisia golfareita yhteen kerännyt Rodan Viikkokilpailu palaa ohjelmaa vuonna 2018. Nyt tapahtuma kantaa nimeä Projenni Villas Tour 2018.  Kilpailut pelataan edelleen Roda Golfin tasokkaalla kentällä Murciassa ja kevään aikana pelipäivä on aina tiistai.

Tapahtuma muuttaa muotoaan siten, että nyt pelataan aina 2-henkisin joukkuein. Pelimuotona on scramble, jossa pelaajien yhteenlasketusta slopesta saa joukkue käyttöönsä 1/3. Henkilökohtainen maksimitasoitus joka hyväksytään on 36.0. Sarjoja on vain yksi,tasoituksellinen lyöntipeli, jossa palkitaan aina 3 parasta paria. Lisäksi palkitaan paras scratch -tulos. Erikoiskilpailuja on kaksi, lähimmäksi lippua ja pisin avaus.

Keväällä on yhteensä 11 kilpailua. Ja syksyllä Tour jatkuu Rodassa kesätauon jälkeen. Kaikkien yksittäisten tapahtumien voittajat kutsutaan Joulukuussa 2018 pelattavaan Finaaliin Roda Golfissa. Sama pari voi saada vain yhden Kutsun tapahtumaan. Joulukuun Finaalin voittajapari palkitaan Projennin tapaan ruhtinaallisesti seuraavalla lahjakortilla: Kahden hengen viikon golfmatka Rodaan (sisältäen majoituksen sekä rajattoman Golfin Roda Golfin kentällä 7 vrk).

 

Kilpailu alkaa 11:28

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: