Huoneisto Las Colinas Golf & Country Club

Huoneisto Las Colinas Golf & Country Club
Kentät: Las Colinas
Greenfeet: 5x
Tuotekoodi: LC
Saatavuus: 40
690,00€
Määrä: Osta heti

Tyylikkäitä huoneistoja, upea kenttä - golfarin unelma

Las Colinas on sinulle, joka arvostat puitteita. Las Colinaksen kenttä on huippukunnossa ja siellä järjestetään myös kansainvälisiä kilpailuja. Las Colinaksen kenttä on valittu Espanjan top 100 listalle.

 

Kenttä

Las Colinasin uuden karhea kenttä varmasti paranee vanhetessaan, mutta on jo nyt hyväkuntoinen. Kentän muotoilussa on käytetty mielikuvitusta ja kumpuilevat väylät tarjoavat niin haasteita, kuin tarkalle pelaajalle birdie-mahdollisuuksia. Kenttä on kaunis ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Kävellen kentälle tulee extra-askeleita siirtymien vuoksi, joten jos et halua sykettä ylös, on syytä ottaa auto. Vesiesteet ja bunkkerit tuovat tällä kentällä enemmän kauneutta kuin vaikeutta. Harjoitusalueet eivät ole suuren suuret, mutta sopivat hyvin lämmittelyyn ennen peliä.

 

Huoneisto

Rauhallisella apartementos-alueella voit rentoutua golf-kierroksen jälkeen tyylikkäissä huoneistoissa, joista löytyy ilmastointi, täysin varusteltu keittiö, ilmainen Wi-Fi-yhteys, lakanat ja pyyhkeet sekä siivous kerran päivässä ym.

 

Aktiviteetit

Golf-klubilla on kaksi ravintolaa, toinen on erikoistunut välimerelliseen ruokaan ja toinen on Sushi-baari. Privaatti beach clubille (kesäaikaan) pääset asukkaana vaikkapa iltadrinkille. Alueelta löytyy tenniskenttä. Voit myös vuokrata polkupyörän tai Road buggyn.

Upeasti maisemoidulta Las Colinaksen alueelta on näkymät ympäröivään metsään ja vuorille. Alueella on myös tenniskenttiä, paddle-tenniskenttä ja kuntosali.

15 minuutin ajomatkan päässä on Torreviejan kaupunki, josta löytyy lukuisia ravintoloita ja baareja. Murcia, Cartagena ja Orihuela ovat kauniita historiallisia kaupunkeja, jotka sykkivät myös tätä päivää ostoskeskuksineen sekä ravintoloineen.

Alkaen hinta sisältää 7vrk majoituksen 2mh huoneistossa, Wi-Fi-yhteyden sekä 5 kierrosta Las Colinaksen kentällä etukäteen varatuilla tiiajoilla.

Räätälöimme sinulle toivomuksen mittaisen majoituksen, greenfeet Las Colinaksen kentälle ja muille lähialueen kentille.
Pakettiin voidaan räätälöidä myös lennot, vuokra-auto, opetusta ym. aktiviteetit.
Pöytävaraukset, pääsyliput jne.

 

Pyydä tarjous

toimisto@projenni.fi

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: