17.2.- 21.4. Las Colinas 7vrk + 5GF

17.2.- 21.4. Las Colinas 7vrk + 5GF

Onko Sinulla kysyttävää tästä paketista?

Ota yhteyttä ammattitaitoseen asiakaspalveluumme!
Palvelemme sinua arkisin 9:00 - 17:00 sekä la 9:00 - 14:00
Soita: +34 693 815 591

Tuotekoodi: Las Colinas
Saatavuus: 12
1 090,00€

Tyylikkäitä huoneistoja, upea kenttä - golfarin unelma

Las Colinas on sinulle, joka arvostat puitteita. Las Colinaksen kenttä on huippukunnossa ja siellä järjestetään myös kansainvälisiä kilpailuja. Las Colinaksen kenttä on valittu Espanjan top 100 listalle.

 

Kenttä

Las Colinas, uuden karhea kenttä varmasti paranee vanhetessaan, mutta on jo nyt hyväkuntoinen.  Kentän muotoilussa on käytetty mielikuvitusta ja kumpuilevat väylät tarjoavat niin haasteita, kuin tarkalle pelaajalle birdie-mahdollisuuksia. Kenttä on kaunis ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Kävellen kentälle tulee extra-askeleita siirtymien vuoksi, joten jos et halua sykettä ylös, on syytä ottaa auto. Vesiesteet ja bunkkerit tuovat tällä kentällä enemmän kauneutta kuin vaikeutta. Harjoitusalueet eivät ole suuren suuret, mutta toimivat hyvin ennen peliä lämmittelynä.

 

Huoneisto

Rauhallisella apartementos-alueella voit rentoutua golf-kierroksen jälkeen tyylikkäissä huoneistoissa, joista löytyy ilmastointi, täysin varusteltu keittiö, ilmainen Wi-Fi-yhteys, lakanat ja pyyhkeet sekä siivous kerran päivässä ym.

 

Aktiviteetit

Golf-klubilla on kaksi ravintolaa, toinen on erikoistunut välimerelliseen ruokaan ja toinen on Sushi-baari. Privaatti beach clubille (kesäaikaan) pääset asukkaana vaikkapa iltadrinkille. Alueelta löytyy tenniskenttä. Voit myös vuokrata polkupyörän tai Road buggyn.

Upeasti maisemoidulta Las Colinaksen alueelta on näkymät ympäröivään metsään ja vuorille. Alueella on myös tenniskenttiä, paddle-tenniskenttä ja kuntosali.

15 minuutin ajomatkan päässä on Torreviejan kaupunki, josta löytyy lukuisia ravintoloita ja baareja. Murcia, Cartagena ja Orihuela ovat kauniita historiallisia kaupunkeja, jotka sykkivät myös tätä päivää ostoskeskuksineen sekä ravintoloineen.
 

Lähdöt:
17.2.-24.2.
3.3.-10.3.
7.4.-14.4.
14.4.-21.4.
 


7 vrk paketti sisältää:

Suorat Norwegian lennot Helsinki-Alicante-Helsinki
1x käsimatkatavara 10kg, 1x matkalaukku 20kg
Majoituksen Las Colinaksen 2mh huoneistossa
Wifi yhteys
Siivous 1x viikko
Golf: 5 kierrosta Las Colinaksen kentällä, etukäteen varatut tiiajat

 

Hinta 2mh huoneistossa:
2 hlöä 1220€ /hlö
4 hlöä 1060€ /hlö


Lisähintaan:
Golfbägin kuljetus lennolla + 80€
Uusi upea lähipelialue 12€ /2h
Vuora-auto esim. kokoluokka VW Polo 147€

 

 

 

Tätä tuotetta ei ole vielä arvosteltu.

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvio: Huono           Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi: