El Plantio sijaitsee puutarhojen ympäröivällä alueella vain viiden kilometrin päässä Alicantesta.

Golfin ohella Alicante tarjoaa loistavat puitteet rantaelämään, shoppailuun sekä gastronomiaan. El Plantio on sinulle, joka arvostat rauhallista resorttia sekä laadukasta majoitusta. Majoitut mukavasti tyylikkääseen kahden makuuhuoneen huoneistoon, jossa on mm. parveke, Wi-Fi-yhteys, tallelokero, ilmastointi ja moderni keittiö. Mukavat ja isot huoneet.  Alueella on kansainvälistä ruokaa tarjoava buffet-ravintola sekä baari. Lisäksi käytössäsi on kuntosali ja kaksi ulkouima-allasta.

El Plantion kenttä kulkee pitkin vuorenrinnettä. Vaihtelevat väylät tuovat mielenkiintoa pelaamiseen. El Plantiossa on myös 9 reiän par 3-kenttä sekä hyvät harjoittelupaikat.

Ajalla 1.2.-15.5.2022

7 vrk Majoitus 2mh, yhdelle
Aamiainen
5 x greenfee, etukäteen varatut tiiajat
Projenni Help 24/7
Hinta: 790 €

[email protected]

 

Mar Menorin ehdottomiin etuihin kuuluu UGolfin mukavan vaihtelevat neljä erilaista kenttää. Väylät ovat mukavan tasaiset, jotka päättyvät suuriin, aaltoileviin ja monitasoisiin greeneihin. Hyvät ja monipuoliset harjoittelupaikat kuten Alamon isot treenialueet).

Terveyskylpylä Thalasia (San Pedro) tarjoaa suolakylpyjä sekä lämpimän terapia-altaan ja turkkilaisen saunan.

Resortin ulkopuolella on lukuisia erilaisia ravintoloita. Los Alcazaresin kylässä Hotel 525:n lähellä on noin 30 eri ravintolan kuja. Voit nauttia aidosta espanjalaisesta tunnelmasta mm. El Patio II ravintolassa.

Cartagenan upea vanhakaupunki on 30 km päässä. Myös Murcian katedraali sekä vanha Casino ovat käymisen arvoisia vierailukohteita.

Ajalla 1.2.-15.4.2022

14 vrk Majoitus 1mh huoneisto, yhdelle
2 x illallinen (ei sisällä juomia)
Golf: Pelioikeus neljälle kentälle Mar Menor, Saurines, Hacienda del Alamo, Academy Par6. Kierrokset 9 € /kierros.
Projennin 3-pyöräiset työntökärryt
Kohdeoppaan palvelut
Projenni Help 24/7
Hinta: 1390 €

[email protected]