AKTIIVILOMAT

Projenni tarjoaa myös erilaisia aktiivilomia

PADEL

Padelin suosio kasvaa kaikkialla Euroopassa kovaa vauhtia. Espanjassa se on tietenkin aivan omalla tasollaan suosiossa.

Projenni tarjoaa myös lomallasi valmiita pelipaketteja, joko omatoimisesti tai sitten opettajan kanssa. Voit yhdistää loman, golfin sekä padelin peluun helposti ja vaivattomasti.
Suosituimpia Padel paikkoja täällä ovat La Mangassa Los Beloneksen Padel -keskus sekä upeat Mar Menor ja Las Colinas unohtamatta yli kymmentä muuta upeaa kohdettamme. Käytännössä lähes kaikissa lomakohteissamme on nykyään myös Padelin harrastamiseen omat kentät.

 

RATSASTUS

Haluisitko ratsastaa meren rannalla? tai ottaa muutaman tunnin opetusta? Club Hipico Maipe tarjoaa niin poni kuin kouluratsastusta, lajin aloittaneille tai pidemmälle ehtineille. Tarjolla myös terapiaratsastusta.

Tunnit alkaen 35 € sisältäen opetuksen (opetuskieli englanti, espanja tai suomi).

VIINITILAT

Espanjasta kun puhutaan niin erilainen viinituotanto nousee hyvin nopeasti puheenaiheeksi. Bullaksen, Jumillan sekä Yeclan alueet tarjoavat todelliselle kulinaristille jopa viikon mittaisen syväluotauksen Murcian ja Alicanten huikeaan viinitarjontaan yhdistettynä paikallisiin courmet-elämyksiin. Tarjolla on valmiita eri mittaisia viinitila-kierroksia omatoimimatkaajille. Myös todelliset viininystävät pääsevät syventämään näillä matkoilla omaa tietotaitoaan siitä mistä espanjalaisessa viinissä oikein on kysymys. Vuosikymmenten perinteet usean sukupolven ajalta ovat jalostaneet viinituotannon ja valmistuksen Espanjassa tasolle, josta voidaan voidaan olla ylpeitä koko maailmanlaajuisesti.

Projenni järjestää opastetut yksityiset sekä ryhmävierailut alueen parhaimmille viinitiloille. Kysy meiltä tarjous unohtumattomalle elämykselle!

TENNIS

Useissa Projennin tarjoamissa kohteissa voit yhdistää tenniksen pelaamisen osaksi lomamatkan kokonaisuutta. Tennis on hyvin perinteinen espanjalainen harrastus ja se näkyy myös paikallisten ihmisten keskuudessa.

Yksi Murcian ja Alicanten alueen parhaista ja perinteisistä tenniskeskuksista on La Manga Club. Alueen tenniskeskus pitää sisällään hyvin monipuolisen valikoiman erilaisilla alustoilla olevia tenniskenttiä. Kaikkiaan kenttiä on 28 kpl ja suurin osa niistä on massakenttiä. Tarjolla on myös kaikkia muitakin vaihtoehtoisia pintamateriaaleja. La Manga Club onkin ollut jo vuosia paikka, jossa järjestetään myös kansainvälisiä tennisturnauksia, joihin aika-ajoin osallistuu myös kansainvälisiä huippupelaajia.

Suomalaisille tennisryhmille tai vaikkapa tennisseuroille pystyy Projenni räätälöimään varmasti ikimuistoisen ja tasokkaan leirin tai kilpailuviikon. Kysy meiltä tarjous!

SUKELLUS

Cabo de Palos tarjoaa sukelluksen ystäville mahdollisuuden nähdä Cartagenan taisteluissa uponneita hylkyjä ympäri vuoden. Alue onkin sukelluksen harrastajien keskuudessa hyvin suosittu kohde. Tähän vaikuttaa hyvin paljon myös poikkeuksellisen kirkas vesistö. Ja alueella on hyvin monia ammattitaitoisia yrityksiä, jotka järjestävät myös sukelluksesta kiinnostuneille turisteille erilaisia lajiin tutustumisia.

Murcian alueen rannikko ei ole ainoa alue, jossa sukelluksen harrastamiselle on mitä parhaimmat olosuhteet. Alicantesta pohjoiseen ulottuva rannikko ja siellä mm. Altea sekä Albir tarjoavat myös mitä kiinnostavimpia vaihtoehtoja sukelluksen ystäville.

Vuokraa Projennin yhteistyökumppanin kautta välineet ja sukella opastetulle retkelle merenalaiseen maailmaan.

 

PATIKOINTI

Patikoinnin ystäville löytyy Sierra de las Morreraras vuoristossa hyvinkin eritasoisia reittejä. Ne ovat kaikki erittäin hyvin merkittyjä ja valkoima on varsin laaja. Kokenutkin harrastaja löytää varmasti itselleen riittäviä haasteita. Osa reiteistä nousee hyvinkin korkealle pilvien tasolle. Myös aivan aloittelijoille on omansa tarjolla.

Murcian alueen sää on hyvin myötämielinen ympäri vuoden tapahtuvaan patikointiin. Keskikesän kuumuus ei välttämättä houkuttele, mutta talvikaudella lämpötila on hyvinkin miellyttävä kokemus suomalaiselle ulkoilun ystävälle. Patikointireiteistä vastaavat järjestävät säännöllisesti ympäri vuoden opastettuja patikointiretkiä. Lähde ihmeessä valloittamaan Murcian alueen vuoria!

PYÖRÄILY

Pyöräily on kaikkialla espanjassa suuri ja merkittävä asia. Puhutaan sitten maantiepyöräilystä tai vaikka maastossa tapahtuvasta pyöräilystä. Murcian alue tarjoaa erilaiseen pyöräilymatkailuun mitä parhaimmat puitteet ja mahdollisuudet. Pyöräilyn ystäville on haastavat reitit vuoristossa sekä tietenkin helpommassakin maastossa. Unohtaa ei myöskään voi kilometrien mittaisen rantaviivan seuraamista pyöräillen.

Välttämättä et tarvitse omaa pyörää vaan Projennin yhteistyökumppanien kautta saat vuokralle vaikka maantiepyörän tai maastopyörän sekä reittikartat parhaimmille reiteille. Osallistua voit myös ohjattuihin retkiin, joita alueella järjestetään hyvin paljon. Kerro meille toiveesi ja pyydä tarjous valmiiksi rakennetuista paketeista!