Padel ja Tennis

PADEL

Projenni tarjoaa myös lomallasi valmiita pelipaketteja, joko omatoimisesti tai sitten opettajan kanssa. Voit yhdistää loman, golfin sekä padelin peluun helposti ja vaivattomasti.
Suosituimpia Padel paikkoja täällä ovat La Mangassa Los Beloneksen Padel -keskus sekä upeat Mar Menor ja Las Colinas unohtamatta yli kymmentä muuta upeaa kohdettamme. Käytännössä lähes kaikissa lomakohteissamme on nykyään myös Padelin harrastamiseen omat kentät.

TENNIS

Useissa Projennin tarjoamissa kohteissa voit yhdistää tenniksen pelaamisen osaksi lomamatkan kokonaisuutta. Tennis on hyvin perinteinen espanjalainen harrastus ja se näkyy myös paikallisten ihmisten keskuudessa.

Yksi Murcian ja Alicanten alueen parhaista ja perinteisistä tenniskeskuksista on La Manga Club. Alueen tenniskeskus pitää sisällään hyvin monipuolisen valikoiman erilaisilla alustoilla olevia tenniskenttiä. Kaikkiaan kenttiä on 28 kpl ja suurin osa niistä on massakenttiä. La Manga Club onkin ollut jo vuosia paikka, jossa järjestetään myös kansainvälisiä tennisturnauksia, joihin aika-ajoin osallistuu myös kansainvälisiä huippupelaajia. Suomalaisille tennisryhmille tai vaikkapa tennisseuroille pystyy Projenni räätälöimään varmasti ikimuistoisen ja tasokkaan leirin tai kilpailuviikon. Kysy meiltä tarjous!

Osasto: