GOLF LOMALLE ESPANJAAN
SUUNNITTELE OMA LOMASI
Long StayCity Golf

ME TOTEUTAMME SUUNNITELMASI

Long Stay ja ShortStay -golflomat

Long Stay on sinulle kun haluat nauttia lomasta pidempään, vähintään 28 vrk, kysy myös pidempiaikaisia Golf-  ja paketteja. Tarjoamme 11 eri Long Stay kohdetta Valencian sekä Murcian alueella.

ShortStay loman rakennamme alkaen, 1 vrk:sta eteenpäin. Valitse majoitus Hotelli tai Huoneisto, kaupungilta tai merenrannalta, täysi tai puolihoito.

Citygolf -lomat

Citygolf- lomat ovat juuri sinulle kun haluat Golfin lisäksi kokea paikallista kulttuuria, shoppailla, nauttia Gastronomiasta, vierailla museoissa, kirkoissa, konserteissa. Autamme varaamaan paikat parhaista ravintoloista, tarvittavat sisäänpääsyt sekä aikataulut tapahtumista ja retkistä.

Golfloma toiveittesi mukaan

Golfloma voi sisältää paljon eriaisia aktiviteetteja myös ei pelaavalle puolisolle ja perheenjäsenille löytyy varmasti mielekästä tekemistä. Lue lisää aktiivi vaihtoehdoistamme ja lähetä meille vapaamuotoinen toive matkan suhteen ja annamme asiantuntemuksemme käyttöösi.

LONGSTAY -GOLFLOMAT

LongStay uutuus kohteet ja tarjoukset – valitse omasi tai ota yhteyttä ja kerro toiveesi niin teemme tarjouksen.

La Manga Club

La Manga Club on monipuolinen loma-, urheilu- ja vapaa-ajanviettopaikka.

La Mangan resortissa on kolme 18-reikäistä Golf- kenttää, laajat harjoitusalueet sekä Mangassa on 28 tennis/ padel kenttää, 8 jalkapallo kenttää.

Hacienda Del Alamo

Alamon resortissa on 18-reikäinen Golf-kenttä, 6 reikäinen Academy- kenttä sekä 2 isoa putti ja lähipeli aluetta. Alamo on sinulle joka haluat harjoitella paljon.

Isot 2mh huoneistot skandinaaviseen tyyliin.

La Sella Golf Club

La Sellan resortissa on kolme erilaista 9- reikäistä kenttää. Upeat lähikaupungit kuten Javea ja Denia ovat varmasti tutustumisen arvoisia Golfin lisäksi.

La Sellan huoneistot ovat käyneet läpi isot remontit ja ne on päivitetty vaativankin matkaajan käyttöön.