Hotel Melia Benidorm

Hotel Melia Benidorm, Benidorm, Alicante

Hotel Melia Benidorm on viihtyisä neljän tähden hotelli, joka sijaitsee Benidormin keskustan laidalla alle kilometrin etäisyydellä Playa de Levanten hiekkarannasta. Hotellilla on suuri laguuni-tyylinen uima-allas, jota ympäröivät trooppiset kasvit luovat allasalueelle ainutlaatuisen tunnelman. Hotellilla on myös lämmitetty uima-allas, sauna ja kuntosali. Mini Club järjestää lapsille ohjelmaa taaten koko perheelle ikimuistoisen loman.

Tyylikkäästi sisutetuissa huoneissa (24m²) on oma kalustettu parveke (5m²), josta avautuu upeat maisemat Benidormiin. Huoneissa on Wi-Fi-yhteys, ilmastointi/lämmitys, LCD TV (32”), tallelokero, hiustenkuivaaja sekä täysin varusteltu kylpyhuone.

Benidormin kauniit rannat sekä lukuisat korkealaatuiset palvelut ovat selitys sille, miksi siitä on tullut Costa Blancan tärkeimpiä turismikohteita. Rannat ovat puhtaita ja hienohiekkaisia. Vesi on hyvin kirkasta tehden tästä myös loistavan vesiurheilukohteen.

Vapaa-ajan palveluita Benidormista löytyy iso kirjo alkaen alueelle sijoittuvista retkistä ja gastronomiasta musiikkiin ja kulttuuriin, elokuvista vesipuistoihin sekä loistaviin urheilumahdollisuuksiin ja upeaan yöelämään.

Villaitana Levante golfkenttä on par 72 Nicklaus-designille luonteenomainen amerikkalaistyylinen kenttä, jolla on kapeat väylät ja huolellisesti muotoillut viheriöt. Kentällä on mittaa 6612 metriä ja siltä avautuu upeat maisemat Välimerelle ja vuorille. Väylille tarkasti sijoitetut bunkkerit tuovat haastetta läpi pelin ja tekevät kentästä nautittavan pelikokemuksen kaiken tasoisille pelaajille. Tällä kentällä voit nauttia luonnonläheisyydestä Välimerellisissä maisemissa.

Villaitana Poniente on par 62 -golfkenttä, jolta löytyy pituutta 3858 metriä. Kenttä on sijoitettu mäkiseen maastoon Välimeren mäntymetsän lomaan ja siltä avautuu upeat maisemat Välimeren ylle sekä vuorille. Vaikkakin kenttä on mitaltaan lyhyehkö, se on silti jännittävä. Ponientea pidetään hyvin teknisenä kenttänä ja se vaatii taitoa lyhyillä raudoilla. Hotellin laadukas El Curt -ravintola tarjoaa välimeren herkkuja. Lisäksi hotellilla on aulabaari sekä allasbaari (avoinna toukokuusta lokakuun puoleen väliin).

Hotelli Villaitanan wellness-keskuksessa on kuntosali, sauna, water circuit -tilat ja lämpöaltaita. Tarjolla on myös erilaisia kauneushoitoja sekä rentoutushoitoja. Täällä voit myös pelata tennistä ja padel-tennistä. Lapsille on oma leikkipaikka sekä lastenkerho. Hotel Villaitanassa on useita ravintoloita ja snack-baari.

Majoitus

 • Vastaanotto 24h
 • Kids Club
 • Kauppoja hotellin läheisyydessä
 • Hissi
 • Yksityinen parkkipaikka (Lisämaksusta)

Aktiviteetit

 • El Curt -ravintola
 • Aulabaari
 • Allasbaari (avoinna toukokuusta lokakuun puoleen väliin)
 • Benidormin kaupunki

Vapaa-aika

 • Upea laguuni-tyyppinen uima-allas
 • Lämmitetty uima-allas
 • Kuntosali
 • Sauna
 • Ilmainen internet

SUUNNITTELE OMA LOMASI

AJANKOHTATervetuloa 365 päivänä vuodessa
HENKILÖMÄÄRÄTule yksin, kaksin, perheen, kavereiden tai vaikka suuremman porukan kanssa
LENNOTSaat tarjouksen lennoista, matkatavaroista ja bägeistä
LENTOKENTTÄKULJETUKSETSaat tarjouksen kuljetuksesta lentokentältä majoituskohteeseen
MAJOITUSSaat tarjouksen toiveidesi mukaisesta majoituksesta. Hotellit, huoneistot, villat, vuokra-asunnot...
GREEN FEETSaat tarjouksen golfkierroksista etukäteen varatuilla tiiajoilla
VUOKRA-AUTOSaat tarjouksen vuokra-autosta, joka odottaa valmiina lentokentällä tai voit noutaa sen Projenni toimistolta
TRANSIT-MAJOITUS15% alennus Transit majoituksesta Helsingissä

  HALUAN TARJOUKSEN RÄÄTÄLÖIDYSTÄ LOMASTA

   
   
  YHTEYSTIEDOT
   
  KERRO TOIVEESI MATKASTA
   
   

  Hotel Melia Benidorm KUVAGALLERIA