LA CALA GOLF RESORT

ShortStay -golflomat

LA CALA GOLF RESORT

Majoitu ja pelaa hyödyntäen meidän upeat pakettitarjoukset La Cala Golfiin. Koe samalla miksi paikka on niin ainutlaatuinen ja suosittu. Kolmen erilaisen kentän vuoksi on varmaa, että meidän La Calan erikoistarjoukset ovat aina houkuttelevia.

Tämän luksustason Resortin hotelli tarjoaa 107 erilaista huonetta tarjoten huikeat näköalat ympäröiville golfkentille. Kaikkiin huoneisiin kuuluu aina terassi tai perveke kuten myös ilmastointi/lämmitys, wifi, televisio sateliittikanavilla ja lattialämmitys pesutiloissa. La Cala Golf Resort on yksi suosituimmista ja parhaiten tunnetuista Golf Resorteista Costa Del Solin alueella. Kaikkiaan täydellinen paikka onnistuneeseen golflomaan.

Resortin kuntoilukeskus tarjoaa monipuoliset laitteistot ja perinteiset kuntosalipainot aktiivisen kuntoilijan tarpeisiin. Lisäksi kylpylän sisäallas ja näyttävä ulkoallasalue takaavat rentouttavaa ajanviettoa pelaamisen ohessa. Kuntoilun ohessa on mahdollista hoidattaa itseään erilaisilla hoidoilla. Tarjolla on mm. vesihoitoja, yrttihoitoja höyrysaunassa, hamam-hoitoja, rentoutumishuoneita sekä elämyssuihkuja.

Golfkierrokset voit valita kolmella erilaisella kentällä hotellin ympärillä. Kentät ovat America, Asia ja Europa. Näistä kierroksen pelaaminen kävellen on mahdollista Asia-kentällä, kahteen muuhun greenfee sisältää aina jaetun golfauton.

America kenttä tarjoaa henkeäsalpaavat näköalat vuoristoon sekä välimeren rantamaisemiin. Kenttä on kuitenkin varsin anteeksiantava leveine väylineen. Korkeuserot tarjoavat omat haasteensa mailavalintoihin.

Asia -kenttä puolestaan vaatii hieman enemmän pelisuunnittelua ja on vaativampi kenttä myös tuloksen tekoa haluavalle kapeutensa ja lyhyytensä vuoksi. Europa -kenttä on selkeästi hieman helpompi ja leppoisampi pelata kuin Asia. Väylät tarjoavat enemmän selkeitä paikkoja pallon pudottamiselle. Maasto myös tällä kentällä on vähemmän mäkinen.

La Cala Golf Resort on täydellinen lomapaikka heille, jotka hakevat Costa Del Solin alueelta aitoa ja toimivaa luksuselämystä lomallaan!

SHORT STAY MATKAPAKETTI

Ajalla 1.12.2021-20.2.2022

7 vrk 2hh huoneessa La Cala Golfresort 4*
Aamiainen
6 kierrosta La Calan kentillä sis. golf-buggyn
Etukäteen varatut tiiajat
3 x 90min. kylpylä (Hydrotheraphy)

Hinta: 835 € /hlö 

Lisähintaan puolihoito + 160 € /hlö

 

Varaa matka tai pyydä tarjous toiveittesi mukaisesta matkasta

Matkatyyppi*

Lomatyyppi

Lomatyyppi

Haluan tarjouksen

Olen kiinnostunut myös