Hotelli Playas de Torrevieja

Short Stay Matkapaketti

Matkapaketti sisältää:

  • Majoitus 2hh huone 7vrk
  • Aamiainen
  • Greenfeet, etukäteen varatut tiiajat
  • Kentät: Campoamor, Vistabella, Las Ramblas, Las Colinas, La Finca
  • Projenni Help 24/7
Osasto:

Kuvaus

Hotel Playas de Torrevieja sijaitsee erinomaisella paikalla. Sijaitsee meren rannalla, vain 250 m Playa de la Matalta ja 5 km kaupungin keskustasta. Kaikissa huoneissamme on täysin varustettu terassi, jolta on näkymät uima-altaalle ja Välimerelle. Hotelli on sopiva, jos etsii low budjettiin ja lähellä keskustaa sijaitsevaa hotellia.

Torreviejan ympäristössä sijaitseva moderni kompleksi tarjoaa laajan valikoiman palveluita sekä 186 hyvin varustettua huonetta. Suuret ja modernit huoneet, joissa on oleskelutila ja terassi uima-altaalle ja merelle päin, ovat täysin varustettu ilmastointi viileä/kuuma, TV, puhelin, tallelokero, jääkaappi vapaaseen käyttöön ( minibaari pyynnöstä), kylpyhuone hiustenkuivaajalla. Hotelli tarjoaa myös ravintolan, kahvilan, kokoustilat, yritystilat, uima-altaat aikuisille ja lapsille, kuntosalin ja saunan.

Hotel Playas de Torreviejan yksinkertaisesti sisustetuissa huoneissa on laattalattiat. Kaikissa huoneissa on erillinen oleskelualue tv:llä ja jääkaapilla sekä oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja.

Hotellin buffetravintolassa on tarjolla Välimeren keittiön ruokia sekä show-keittiö. Baarista voi tilata pientä purtavaa ja juomia. Hotelli tarjoaa Bed & Breakfast, Half Board tai All inclusive.

Hotel Playas de Torreviejassa on tarjolla monipuolista viihdeohjelmaa aikuisille ja lapsille, ja paikan päällä on kesäisin auki oleva lasten leikkipaikka.