Espanjan aikainen kevät tarjoaa loistavan mahdollisuuden aloittaa golfkausi Murcian upeilla viheriöillä. Olemme tähän uutiskirjeeseen räätälöineet kaksi viikon mittaista VALMISTA PAKETTIMATKAA  heti pääsiäisen jälkeen huhti-toukokuun vaihteeseen seuraavasti:
 
20.4-27.4 Mar Menorissa 5 päivää RAJATON GOLF. Valittavat kentät Mar Menor, Saurines ja Hacienda Alamo. Majoitus 2 mh huoneistoissa ja aamiainen päivittäin klubitalolla. Lisäksi 3 x päivällinen ruokajuomineen, lentokenttäkuljetukset ja sekä siirtokuljetukset kerran Saurines ja Hacienda Alamo molemmat kahteen suuntaan. Projennin työntökärryt.
Menolento HEL-ALC klo 20.00-23.25 ja paluulento ALC-HEL klo 14.10-19.35 sis. matkalaukun ja käsimatkatavaran. Lentoyhtiö Ryanair.
NYT PAKETTIHINTAAN: 1280 €/hlö + 60 € golfbägi. Hintaan lisätään 20 € toimistokulut.
 
27.4-4.5 Mar Menorissa VAPPUGOLFIA. Vakiona 5 x greenfee ja valittavat kentät Mar Menor, Saurines ja Hacienda Alamo. Lentokenttäkuljetukset sekä siirtokuljetusken kerran Saurines ja Hacienda Alamo kahteen suuntaan. Majoitus 2 mh huoneistoissa ja aamianen päivittäin klubitalolla. Lisäksi 3 x päivällinen ruokajuomineen Mar Menorissa sekä kerran ruokailu Ravintola Kinitassa meren rannalla ja Via Trattoria Los Beloneksessa sisältäen kuljetukset ja ruokajuomat. Projennin työntökärryt.
Menolento HEL-ALC klo 20.00-23.25 ja paluulento ALC-HEL klo 14.10-19.35 sis. matkalaukku ja käsimatkatavara. Lentoyhtiö Ryanair.
NYT PAKETTIHINTAAN: 1290 €/hlö + 60 € golfbägi. Hintaan lisätään 20 € toimistokulut.
 
Molemmissa paikkoja on rajoitettu määrä. Toimi nopeasti ja varmista paikkasi kesän avaukseen aurinkoiseen Murciaan!
 
Jenni ja Jarkko
 
Varaukset: [email protected]