Usein kysyttyä

Usein kysytty ja hyvä tietää

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Jos lentomme saapuu myöhään onko kauppoja auki?

  • Monet huoltoasemat palvelevat 24 h, joista saat peruselintarvikkeita. Santa Polan kaupungissa noin 14 km Alicanten lentokentältä etelään päin (N-332 tie) on kaksi tällaista huoltoasemaa. Myös 24 h olevia pieniä kauppoja löytyy Torreviejasta sekä Los Alcázaresista. Projennin / Torremarketin kautta voit tilata valmiiksi huoneistoon aamupalatarvikkeet / ruokakassin. Mikäli olet tilannut meiltä lentokenttäkuljetuksen, on matkalla mahdollisuus pysähtyä ostamaan elintarvikkeita.

Milloin saan lentoliput?

  • Lentoliput lähetetään noin viikkoa ennen matkan alkua sähköpostitse. Ota tulostettu lentolippu mukaasi, koska lentokentällä tarvitaan todiste golf-bägin kuljetuksesta ja maksusta. Asiakas on velvollinen tarkistamaan matkavahvistuksen sekä lentolipun sisällön ja ilmoittamaan virhetapauksissa välittömästi matkanjärjestäjälle. Huom. tarkastathan myös roskapostisi, koska sähköposti on saattanut joutua sinne.

Miten tii-ajat varataan?

  • Projenni Travels toimii Costa Blancan alueella ympäri vuoden. Alueella on lukuisa määrä erilaisia kenttiä, joista jokainen voi valita mieleisimmän. Greenfeet voit varata joko sähköpostilla, [email protected] tai puhelimitse + 34 693 815 591


Miten perun tii-ajan?

  • Tii-ajat voi perua maksutta 48 tuntia ennen.

Peruuntuuko tii-aika automaattisesti sateella? Palautetaanko siitä rahat?

  • Tii-aika peruuntuu sateella vain ja ainoastaan, jos sääolosuhteet ovat niin huonot, että ko. kenttä on sään vuoksi suljettu.

Saanko ennen matkaa kohteesta esitteen?

  • Ennen matkan alkua lähetämme kohdekuvauksen, joka sisältää yleistä tietoa hotellista ja käytännöistä.

Missä toimistonne sijaitsee? Ja miten olette auki?

  • Projenni Travelsin toimisto sijaitsee Torreviejassa, osoite Calle Santomera 7, 03185 Torrevieja. Olemme auki ma-pe klo 9-17 ja lauantaisin 9-14.

Onko Projenni Travelsin kauttamahdollista vuokrata golfmailat tai vain tyhjän golfbägin?

  • Meiltä voit vuokrata golfbägin 70 € / viikko tai 20 € / päivä. Myös tyhjän golfbägin voi vuokrata 5 € / vuorokausi.

Mistä voucherit noudetaan?

  • Voucherit voi maksaa ja hakea toimistoltamme. Jos kuitenkin majoitutte kaukana, voi voucherit maksaa laskulla. SIlloin voucherit lähetetään sähköpostilla, kun maksu näkyy tilillämme.

Meiltä saat:
 lennot
 lentokenttäkuljetukset
 greenfeet
 majoituksen
 vuokra-auton
 suositukset ruokapaikoista sekä
 kaiken tiedon mitä tarvitset lomallasi!