Valitse sivu

LA SELLA GOLF RESORT & SPA, 7 VRK ALK. 1280 € /hlö

MATKAPAKETTI

Matkapaketti sisältää:

  • Lennot Helsinki-Alicante-Helsinki matkatavarat sekä golfbägin kuljetuksen
  • Lentokenttäkuljetus
  • Majoituksen 1mh huoneistossa, kahdelle
  • Greenfeet x 5 La Sellan kentälle
  • Etukäteen varatut tiiajat
  • Wifi
  • Siivous
  • Vapaa kuntosalin käyttö
  • Projenni Help 24/7

28.2.-7.3.2023     1280€ /hlö
11.3.-18.3.2023   1390 € /hlö
13.3.-20.3.2023   1390 € /hlö
3.4.-10.4.2023     1420 € /hlö
19.4.-26.4.2023   1480 € /hlö

Kuvaus

La Sella Golf Resort & Spa sijaitsee 12 minuutin ajomatkan päässä Deniasta ja Javeasta. Täältä löydät rantoja, urheilumahdollisuuksia ja hauskanpitoa 55 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä.

La Sella Golf Resortissa voit majoittua myös tyylikkästi 5* Hotel Marriotissa.

Tyylikkäästi sisustetut huoneistot ovat varustettu ilmastoinnilla/lämmityksellä, satelliitti-TV:llä sekä ilmaisella Wi-Fi yhteydellä. Terassilta avautuvat upeat näkymät golfkentälle tai puistoon. Huoneistoja on saatavilla yhdellä ja kahdella makuuhuoneella. Kaikissa huoneistoissa on hyvin varusteltu keittiö sekä olohuone. Alueella on kolme ravintolaa ja kolme baaria, joista kaksi palvelee sesonkien mukaan. Kuntosalilla voit vierailla vuorokauden ympäri.

La Sellan 27-reikäinen golfkenttä (3 x 9r), kenttien eri yhdistelmät takaavat miellyttävät ja haastavat pelikokemukset. Kentän on suunnitellut José Maria Olazábalin, kaksinkertainen Masters voittaja. La Sella Golf on toiminut pelikenttänä European Ladies Golf Cup –kisoissa vuodesta 2008 alkaen ja Lacoste Promesas –kisoille vuodesta 2009. Alueella on myös range sekä lähipeliharjoittelualueet.

Denian kaupunki sijaitsee 7 km päässä hotellilta. Pohjoisesta löytyy kauniit ja pitkät hiekkarannat. Etelän suunnalla rannat ovat jyrkempiä ja kivisempiä ja pienet luolat kallioissa luovat kauniita maisemia. Perinteiset fiestat, gastronomia, luonnollinen ympäristö ja mahdollisuudet urheilun harrastamiseen yhdistettynä ainutlaatuiseen ilmastoon tekevät tästä täydellisen lomakohteen koko perheelle ympäri vuoden.

Jáveaan on hotellilta 9 km matka, se on pieni rantakaupunki Costa Blancan pohjoisosassa, jolla on rikas historia. Jávea voidaan jakaa kolmeen pääalueeseen, joita ovat vanha kaupunki, satama sekä Arenalin alue. Playa del Arenalin alue on kaupungin keskeisin turismialue ja sen ranta on kiistatta alueen tunnetuin ja suosituin sen hienon hiekkarannan ja matalien vesien ansiosta.

Lyhyt lomista – Longstay lomiin

Lisätiedot [email protected]