LOMA 365
SUUNNITTELE OMA LOMASI

RÄÄTÄLÖIMME LOMASI TOIVEITTESI MUKAAN

HALUAISITKO NÄHDÄ JA KOKEA UUSIA ASIOITA?

Perinteiselle golfmatkalle on mukava räätälöidä myös muuta ohjelmaa. Olipa kiinnostuksen kohteesi sitten viinitilalla käyminen tai vaikkapa ratsastuksen kokeileminen, on Projenni oikea kumppanisi.  

Meillä  on Murcian ja  Alicanten alueella käytössä laaja kontaktiverkosto erilaisiin lomapalvelujen tuottajiin. Meidänkin asiakkaiden keskuudessa kasvaa vauhdilla erilaisten elämysten kokeminen.

Murcian Rio Seguran laskeminen kumiveneellä tai kirkkaissa La Mangan vesissä sukeltaminen ovat hyviä esimerkkejä, joita Murcian maakunta tarjoaa. Unohtaa ei voi upeaa vuoristoa, joka tarjoaa patikointireittejä eri tasoisille kuntoilijoille.

 

AKTIIVISESTI LUONNOSSA VAI RENNOSTI RANNALLA

Kakkois-Espanjassa sijaitsevan Murcian rannikkoalueen kaupungit kuten Mazarron, Aquilas ja Mojacar tarjoavat kymmeniä kilometrejä upeita hiekkarantoja, joissa riittää syrjäisiä rauhallisia poukamia yksityiseenkin loman viettoon. Vesiurheilun ystäville löytyy näiltä rannoilta kaikki mahdollinen tarjonta mitä kuvitella voi…juuri nämä rantavedet ovat hyvin kuuluisia myös siitä, että lämpimän kesän jälkeen pysyvät rantavedet mukavan lämpiminä vielä loka-marraskuussakin.

Tunnetuimpia rantoja ovat La Isla, Bahia, Nares sekä El Castallar.

Patikoinnin ystäville löytyy Sierra de las Morreraras vuoristossa hyvinkin eritasoisia reittejä ja myös aivan aloittelijoille on omansa tarjolla. Pyöräilyn ystäville on haastavat reitit vuoristossa sekä tietenkin helpommassakin maastossa. Unohtaa ei myöskään voi kilometrien mittaisen rantaviivan seuraamista pyöräillen.

Näitä vuoristoalueilta löytyy myös useita tutustumisen arvoisia yrittiviljelmiä.

 

 

KOLME TUNNUSTETTUA VIINIALUETTA

Murciasta kun puhutaan niin aina nousee puheeksi hyvin perinteinen ja iäkäs viinin valmistamisen perinne. Jo muinaisen Rooman ajoilla alkanut rypäleiden viljely ja viinin valmistus keskittyy pääasiassa kolmelle eri alueelle: Bullas, Jumilla ja Yecla. Näille alueille on tyypillistä hyvin kuiva ja aromikas maaperä. Sieltä periytyvät aromit hyvin moniin tunnettuihin espanjalaisiin viineihin.  Murcian alueella löytyy poikkeuksellisen laaja valikoima niin valko-, puna- kuin myös roseeviinejä sekä kuohuviinejä. Suosituin ja tunnetuin rypälelaji alueella on Monastrell.

Muita tuttuja mustia rypälelajeja  ovat Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah sekä Tempranillo.

Valkoviinin tuotantoon käytetään rypäleitä kuten Viognier, Verdejo, Marabeo, Airen, Chardonnay ja Moscatel de grano menudo.

Todellisen viiniystävän ehdoton valinta on tutustua näiden kolmen viinialueen viinitiloihin opastetulla kierroksella. Tarjolla on kaikilla alueilla kaikkiaan kahdeksan eri viinien maailmaan suuntautuvaa valmista kierrosta. Mukana on syventyminen museoissa rypäleiden valmistushistoriaan sekä tietenkin käynti useammassa alueen nykyaikaisessa bodegassa.

Bullaksen, Jumillan sekä Yeclan alueet tarjoavat todelliselle kulinaristille jopa viikon mittaisen syväluotauksen Murcian huikeaan viinitarjontaan yhdistettynä paikallisiin courmet-elämyksiin!

Unohtaa ei tässä kohti voi myöskään Espanjan tunnetuimman liköörin 43:n valmistuspaikkaa Cartagenassa. Asiantunteva opastus ja tehdasvierailu jättävät ikimuistoisen muistikuvan. Ja sen jälkeen tiedät myös miten valmistuu aito ja alkuperäinen Cafe Asiatico.

TEEMME TOIVEISTASI TOTTA

Me Projennillä olemme erikoistuneet räätälöimään matkapaketit juuri sellaisiksi kun asiakas haluaa. Jos lomaasi pitää kuulua vesipuistoa, eläintarhaa, viinitilaa, tehdasvierailuja, kulttuuria, gastronomiaa, patikointia, vesiurheilua, terveyshoitoja tai vaikkapa ratsastusta, niin kerro siitä meille.

Me odotamme viestiäsi ja tietoa mitä haluat lomallasi tehdä!

KERRO TOIVEESI ME TOTEUTAMME

Saat tarjouksen toiveittesi mukaisesta lomasta ja aktiviteeteista lomallasi.
Meidän kautta voit vuokrata auton ja välineet aktiviteettien suorittamiseen olipa kyseessä pyöräily, golf, ratsastus tai joku muu aktiviteetti.

Pyydä tarjous toiveittesi mukaisesta lomasta

Haluan tarjouksen

Olen kiinnostunut myös