PALVELUT

Mitä vain lomallasi tarvitset, löydät kaikki palvelut Projennin kautta.

Auton vuokraus

Haluaisitko vuokrata auton ilman jonotusta? Ei enää pitkää jonotusta kentällä. La Manga Rentacarin edustaja odottaa sinua parkkihallissa, jossa sinun tarvitsee vain kuitata vuokrasopimus sekä suorittaa maksu kortilla. Helppoa ja nopeaa, kun kaikki tiedot kuljettajista ja muuta on toimitettuna etukäteen valmiiksi vuokraamoon.
Vuokra-autot sisältävät aina perusvakuutuksen sekä kaksi kuljettajaa.
Autoissa on tankki valmiiksi täynnä ja palautus aina tankattuna täyteen vuokraajan toimesta. Maksat vain todellisen käytetyn polttoaineen. Auton voit valita valmiiksi toimitettuna majoituspaikkaasi tai sitten saat sen Alicanten tai Corveran lentokentältä.

Ja mikä tärkeintä: Loppusumma on aina juuri se mikä vuokraamon kanssa on sovittu! Ei koskaan ylimääräisiä kuluja.

Välinevuokraus

Oletko kyllästynyt raahaamaan mailoja lentokentällä?

Vuokraa golfmailat ja -varusteet sekä välineet muihin aktiviteetteihin suoraan meiltä. Kaikki vuokravälineet ovat valmiiksi toimitettuina sovittuun paikkaan. Ja käytön jälkeen välineet noudetaan takaisin sovitusti.

Golfmailoissa tarjoamme tunnetuista brändeistä Clevelandin sekä Srixonin välineitä. Golfkärryissä mukavat ja helposti rullaavat työnnettävät kolmipyöräkärryt tekevät pelaamisesta vaivatonta ja jouhevaa.

Uutena palveluna tarjoamme Sinulle myös pelipallot, tiit, griinihaarukat sekä muut tarvittavat lisätarvikkeet laitettuna valmiiksi vuokrabägiin. Helppoa ja vaivatonta.

Kiinteistövälitys

Kiinteistökauppaa nyt myös Fuengirolan seudulla

Projenni tarjoaa erittäin yksilöllisen ja uniikin tavan palvella asiakkaitamme erilaisissa kiinteistöjen ostoon tai myyntiin liittyvissä asioissa. Olet sitten ostamassa tai myymässä asuntoasi, ota ihmeessä yhteys meihin. Kymmenien yhteistyökumppaneiden kanssa niin Murcian ja Alicanten alueella kuin nyt myös etelässä Fuengirolan/Malagan alueella löydämme varmasti oikean tavan löytää sinun asuntoasiaan oikea ratkaisu. Meidän tarjoama palvelu erottuu yksilöllisyydellään varmasti monesta muusta alan toimijasta.

PROJENNI CONSULTING

Projenni tarjoaa käyttöösi uskomattoman määrän ammattitaitoa sekä kokemusta yhdessä erialan ammattilaisten kanssa.

Lisätietoja [email protected]

 

Seniorikoti

Senioreille oma palvelukonsepti valmistumassa

Hacienda Alamon Golf Resortissa alkanut Extra Long Long Stay -matkapakettien myynti jalostuu vuonna 2022 uudelle tasolle. Samoihin huoneistoihin alamme tarjoamaan suomalaisille senioreille mahdollisuuden vuokrata asunto aina vuosi kerrallaan. Näihin paketteihin on mahdollisuus valita asumisen lisäksi erilaisia palvelupaketteja alkaen niin aamiaisesta lounaspalveluun tai vaikka erilaisiin terveyteen liittyvin kotikäynteihin asti.
Uuteen Seniori Koti -konseptiin tulemme loppuvuoden 2021 aikana etsimään pilottihankkeeseen kiinnostuneita pariskuntia. Ota ihmeessä yhteys Jenniin tai Jarkkoon mikäli asia Sinua kiinnostaa.

Opetuspalvelut

Oletko miettinyt golfin aloittamista? Tarvitsetko lomallasi ammattitaitoisen golfopettajan vinkkejä svingiisi? Onko slaissi seuralaisesi golfkierroksella?

Näihin kaikkiin asioihin saat apua Projenniltä. PGA Golfpro Jenni Kuivainen omaa lähes 20 vuoden kokemuksen opettamisesta. Asiakkaina ovat niin ensimmäistä kertaa golfiin tutustuvat matkailijat kuin myös jo todella pitkälle harrastuksessa edenneet.

Jennin opetustunnit tai vaikka oma yksityinen alkeiskurssi ja green cardin suorittaminen voidaan  paketoida mukaan Espanjan lomamatkasi ohjelmaan. Ja kuten kaikki golffarit tietävät, niin täydellistä svingiä ei ole olemassa. Sitä etsittäessä ammattitaitoinen golfopettaja löytää aina kokeneellekin pelaajalle lyöntiä helpottavia ja pelaajan kierrosta parantia vinkkejä. Ota haaste vastaan ja varaa oma tuntisi Jenniltä!

Terveyshoidot

Murcia ja Alicanten seutu  on tunnettu mm. psoriaksen hoidossa käytetyistä suolahoidoista. Alueella onkin useita kylpylöitä, jotka ovat erikoistuneet erilaisista iho-ongelmista kärsivien hoitoihin. Ja oma lukunsa ovat sitten useat suolajärvet, joissa kylpeminen ja uiminen on hyvin suosittua ja tuttua monille suomalaisille. Alueen ulkoilman poikkeuksellisen suuri suolapitoisuus helpottaa myös erilaisista hengitysvaikeuksista kärsivien ihmisten arkea.
Espanja
on entistä tunnetumpi nykyään myös erilaisista suun hoitamiseen liittyvistä palveluista. Perinteinen hampaiden hoidattaminen vastaa kustannuksiltaan vain murto-osaa Suomen vastaavista hinnoista.  Sama on tilanne myös erilaisissa kirurgisissa hampaisiin kohdistuvissa toimenpiteissä.
Älä epäröi kysyä tarjousta oman hyvinvoinnin eteen. Parhaimmat yhteistyökumppanimme tarjoavat ammattitaoidon sekä laadukkaat palvelut juuri sinun käyttöösi.

×